yesterday's outfit

1
2
3
4
5
6
7
8
Soile tuli meille yöks tiistai iltana kun ajateltiin siskopäivän olevan paikallaan . Käytiin hakemassa sipsiä , limpparia ja riisikakkuja kaupasta mut Soile söikin niitä sitten yksin kun mää lähdin nukkumaan :-D
Eilen aamulla kun herättiin niin Henen äiti haki meijän matot pesuun , pestiin Soilen kanssa parit lakanat ja laulettiin singstaria . Jossain vaiheessa tuli sit fiilis ettei jaksa enää sisällä olla ja lähdettiin kävelemään äitille . Aikalailla samantien biksut päälle ja uimaan ! 

Otin kameran mukaan siltä varalta et Soile ehtis ottaa musta kuvia että sais tänne jotakin asu - / nassukuvaa kun pitkään aikaan eioo oikeen ollu mitään . Ja ehtihän se , linssinsuojus vaan katos mut sekin löyty kun yks mies kysy onko mulla jotain kateissa ja kerto missä se on .

Viime yö oli tuskasen kuuma , niinkun aikalailla kaikki yöt tässä meijän pienessä kotterossa . Tää onkun huonosti lämmitetty sauna - nyt joutu kaikenlisäks nukkumaan ikkuna ja ovi kiinni sateen takia . 
Taisin mää itkunkin ukkosen takia päästää mut ainakin nukahdin :-D Pari tuntia sitten heräsinkin rallitouhuihin kun niillä oli jotkut ajot tossa laajavuoressa .
Huomenna ois tarkotus lähteä seuraamaan ralleja harjulle , mä en oo koskaan ollu ralleissa mukana joten kerta se on ensimmäinenkin :-) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

uusi vanha Etusivu